завантаження...

Відповідь до Завдання 9. Тематика: їжа/food

В завданні було необхідно вибрати з кількох можливих варіантів слова та вставити їх у відповідні місця у рецепт іспанського омлету.

Давайте перевіримо, як ви справились з цією вправою!

SPANISH OMELETTE

 

The traditional version of omelette in Spanish cuisine is a full meal in itself. Every Spanish family produces its own individual recipe of it according to the availability of vegetables and the season. The following recipe is the most familiar and popular. It can be served at room temperature or hot.

 

6 eggs

450 g potatoes (peeled, washed and finely sliced)

1 large onion (peeled and finely chopped)

150 ml vegetable oil

4-5 tablespoons olive oil

salt

 

Sprinkle the potatoes with salt. Heat the vegetable oil in a large frying pan. Add the onion and potatoes. Fry them over a medium heat for 12-16 minutes. Return them occasionally until they are properly soft and cooked. Remove them from the pan by a spatula and drain off most of the oil.

 

Whisk the eggs in a bowl with a little salt. Add the onion and potatoes. Then mix well. Heat the olive oil in the frying pan and pour the egg mixture, rotating the pan in order to spread it evenly. Cook it over a medium heat. When the omelette starts to solidify, return down the heat. While cooking, press the eggs away from the sides of the pan, shaping the omelette into a round.

 

Take a large plate, place it over the pan and quickly invert your omelette on to it. Place the omelette back into the pan and return it to the heat for a 4-5 minutes, shaping it into a circle. Better is to serve the Spanish omelette with a crisp green salad.

 

 Bon appetit!

Повернутись до Завдання 9

 

  Копіювання матеріалу заборонено. © 2013 «Liuro».

Оцініть, будь ласка, статтю:

Друзі, ми завжди намагаємось максимально якісно подавати матеріали на нашому сайті, і маємо надію, що в нас це виходить. Приділить секунду свого часу, та оцініть нашу роботу, щоб ми могли побачити Вашу думку. Якщо у Вас є зауваження або пропозиції стосовно статті, залиште їх в коментарях.

4.5
Загальний рейтинг: 4.5 (8 Голосів)
Sending

Отримуйте інформацію про публікацію нових матеріалів на свій email:
завантаження...

Залишити коментар

Ваша імейл адреса не буде опублікована.